Cedriek Merlevede – Thijs Ozeel | 48e Station Le Seau Monteberg Rally _ 5H8

Cedriek Merlevede – Thijs Ozeel | 48e Station Le Seau Monteberg Rally _ 5H8


Na ruime tijd terug nog eens aan de start van een wedstrijd. De regen zorgde voor een glad enmodderig parcours.

1e lus: werd voorzichtig gestart omwille van de modder op de weg en de weinige ervaring met de M3. Laatste stuk van KP busseboom, even rechtdoor zorgde reeds voor 38sec tijdverlies.

2e lus: ging het stukken beter, ik kwam tot inzien dat ik mijn rijstijl met deze wagen toch wat moest aanpassen en minder brut zijn in vergelijking met de Ascona. Rempunten werden beter, alsook het grip zoeken. Tijden waren goed, maar ik liet toch hier en daar wat seconden liggen realiseerde ik me.

De 3e ronde ging alles goed en dit resulteerde dan met top 10 tijden algemeen en niet onbelangrijk we konden aanklampen met onze teamgenoot Bjorn Syx. Een 3e plaats youngtimers lag voor het grijpen..

Laatste boucle, parcours was al flink opgedroogd enkel nog de coupures zorgden voor modderstroken. We reden vol moed van de service weg en waren toch gebrand op een goeie chrono. Net na de start van Dikkebus liet ik me verrassen op een modderstrook en eindigde onze rally in de gracht..

Teleurstelling is er wel, maar part of the game zeker?

De vertrouwde Ascona krijgt vorm en ik sta te poppelen om terug plaats te nemen!

Bedankt aan onze serviceteam,sponsors en Mats vd Brand

Tekst: Cedriek Merlevede
Foto’s: Jan Pannekoecke


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Inhoud is beschermd !!